hosting menu left
hosting menu right 

Via GPS :De Kleine Sint Omaarsstraat is niet toegankelijk met de auto . Daarom is het beter om Bergenstraat 21, Beveren Ijzer in te tikken. Dan kom je net aan de hoek van het straatje . Het is een 20 tal meter lopen.

 

Via de klassieke manier :

U komt van Brussel-Gent via E40: aan Jabbeke Links E40 (A 18) richting Veurne-Calais.

In Veurne neemt u afrit 1a.

Neem de N8 richting Ieper via de rotonde boven de tunnel.

Even voorbij Hoogstade neemt u rechts richting Gyveringhove, om zo de weg te volgen naar Beveren. Beverendorp rijd u voorbij richting Roesbrugge. Op +/- 3km komt u in de lintbebouwing van Beveren Kalsijde .Hier kijkt u uit naar Bergenstraat 21 ,eenmaal aan dit punt gekomen parkeert u de auto om zo een 20tal meter te voet te gaan in de Kleine St-Omaarsstraat.

U komt van Gent-Kortrijk via E17 A19:Op het einde van de A19 neemt u afrit 5 Ieper Noord en sla je links af op Noorderring. Deze weg volgt u voor een 14 tal km tot aan het einde in Poperinge. Neem hier de Europalaan tot het einde en sla dan links af richting Proven en Roesbrugge.Eenmaal in Roesbrugge rijd u het dorp door over de “Ijzer” en de “Dode Ijzer”. 200m voorbij de “Dode Ijzer” aan uw linkerkant vind u de Kleine St- Omaarsstraat ter hoogte van Bergenstraat 21.

Gebruik gerust de icoontje (rechts bovenaan) om deze pagina af te printen of door te sturen naar jullie vrienden en familieleden.

 

 

JavaScript must be enabled in order for you to use Google Maps.
However, it seems JavaScript is either disabled or not supported by your browser.
To view Google Maps, enable JavaScript by changing your browser options, and then try again.


 


IJzerrust Kleine St-Omaarsstraat 2, 8691 Beveren/IJzer(Alveringem) 0496/121444 info@ijzerrust.be


website hosting main area bottom

Powered by Joomla!. Design by: theme joomla 2.5  Valid XHTML and CSS.