hosting menu left
hosting menu right 

 

 Ijzerrust beschikt over een deel wandel en fietskaarten die ter uwe beschikking liggen.

Wandelen
Ijzerrust ligt op het wandelnetwerk van de ijzer( knooppuntenkaart ligt in de woning)
Vakantiewoning “IJzerrust” bevindt zich te midden van de groene akkers en op 100m van de “dode ijzer” en 300m van de “ijzer”.
Wandelen kunt u dus naar hartelust. In de buurt zijn verscheidene bewegwijzerde wandelingen, zoals:
Dode IJzerwandelroute(6,8km), 4 wandelpadenin de IJzervallei , Het Beverpad (4 km), De Drie Ridders achterna (7 km), De Gemene Weg (14 km), Langs Vlaamse wegen Alveringem (7 km), Met Sint-Arnold op stap (7 km), Smokkelwandeling (7,6 km), Van Sint-Ricquiers naar (h)oeren(4 km - 10 km) en voor de gevorderden GR IJzer van bron tot monding (104km) , GR 130 "Krekengebied -Ijzervallei"(101km) etc. Voor details klik hier.

   

Fietsen
De streek van de IJzer is een heerlijk fietsgebied. Men kan er fietsen in een vlak en rustige omgeving. De Moeren voor wie het liever vlak houdt, met Veurne en de Westkust of het Noord-Franse kustplekje Zuydtcoote.Nietemin liggen er binnen fietsbereik enkele mooie heuvels zoals de Catsberg, Casselberg, Kemmelberg, Rode en Zwarteberg en het Heuvelland voor de flandriens.

Vakantiewoning IJzerrust ligt op De Frontierenroute en er liggen er nog meer in de buurt zoals De Ijzerbroekenroute,De Schreveroute, De Hoppelandroute, De Schreveroute en de Fleternaroute om er maar enkele te noemen.U kunt uw routes vooraf uitstippelen via www.fietsnet.be .Het dichtste knooppunt vanuit ijzerrust is 9. Voor meer routes en info klik hier.
Maurice kan ook zorgen voor mooie routes om te downloaden in jullie gps graag vooraf een seintje met de behoeftes zodat wij ons reeds kunnen voorbereiden.

 


 


IJzerrust Kleine St-Omaarsstraat 2, 8691 Beveren/IJzer(Alveringem) 0496/121444 info@ijzerrust.be


website hosting main area bottom

Powered by Joomla!. Design by: theme joomla 2.5  Valid XHTML and CSS.