Voor de kinderen

Voor de kinderen

In en bij de vakantiewoning:


-Wij beschikken over een speelbosje van +/- 2000m2 . Hier staat een  tal van speeltoestellen in. Hier mogen de kinderen zich laten gaan en hun inspiratie de vrije loop laten zoal een kamp bouwen, verstoppertje spelen, enz.........

-In het bosje staat ook een pipowagen(mini zigeunerwagen) . Daar kunnen jullie ook in slapen en wakker worden met de vogeltjes.

-In de woning is er tal van speelgoed, boeken en gezelschapsspelen. DVD speler met dvd's.

-Wij verdelen ook het vakantieboek "Westhoek KD's". Hiermee kan je spelenderwijs de westhoek verkennen. Zie:westhoek KD


In de ruime omgeving:


- Onze vakantie woning ligt tussen het themapark Plopsaland in De Panne en pret-en dierenpark Bellewaerde bij Ieper.


- Ook in Adinkerke( De Panne) kan je terecht in de kinderboerderij hoeve paepehof.


- Tijdens het weekend kunnen jullie ook terecht in Reningelst in de kinderbrouwerij.Zie:www.kinderbrouwerij.be


- In Keiem (deelgemeente van Diksmuide) vinden jullie het kakelende kippenmuseum. In 't Kakelend Kippenmuseum worden boerderijdieren gekweekt. In de eerste plaats zijn dat grote - en soms heel kleine - kippen in alle vormen en kleuren. Sommige rassen zijn bijna uitgestorven, maar worden hier toch nog in stand gehouden. Naast kippen kan je ook een hele hoop andere dieren zien: fazanten, varkens, schapen, pony's, kwartels, konijnen, enz. Er is ook een superleuke speeltuin!


- Een aanrader is ook zeker kinderboerderij en dierenpark zonnegloed.Zonnegloed ligt op 11 km van ijzerrust in Oost-Vleteren.De Zonnegloed geeft gedumpte in- en uitheemse wilde dieren weer een toekomst.  Dieren die niet terug naar de natuur kunnen krijgen een nieuwe thuis en dit voor de rest van hun leven.


- In de vakantiewoning ligt er ook een infomap met nog veel meer om te bezoeken.